Cart

No products in the basket.

Κεραμική

Απολάυστε τη δημιουργική και χαλαρωτική εμπειρία της κεραμικής τέχνης

Στο χώρο μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον προκειμένου να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Χρησιμοποιώντας πολυάριθμες τεχνικές πηλοπλαστικής - και έχοντας τον εκπαιδευτή σας στο πλευρό σας - θα διανύσετε ένα δημιουργικό ταξίδι και βήμα-βήμα θα κατασκευάσετε ένα κεραμικό αντικείμενο ακριβώς όπως αυτά που έχετε ονειρευτεί. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την περιπέτειά μας!

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη το όραμά μας να δημιουργήσουμε μια κοινότητα δημιουργών, στόχος μας είναι επίσης να παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κεραμική τέχνη, προσκαλώντας περιστασιακά τοπικούς κεραμίστες ώστε να μοιραστούν την εμπειρία τους ως καλεσμένοι στο εργαστήρι μας.

Τι περιλαμβάνεται στο μάθημα;

 • Διαφορετικά είδη πηλού

 • Εργαλεία κεραμικής και ζωγραφικής

 • Πληθώρα τεχνικών και χρήση χρωμάτων κεραμικής

 • Ψήσιμο και υάλωση των αντικειμένων που δημιουργούνται κατά την διάρκεια του μαθήματος

 • Δευτέρα

  19:00-21:30

 • Τρίτη

  19:00-21:30

 • Πέμπτη

  18:30-21:00

Τα προγράμματα μας

35€

Ένα μεμονωμένο μάθημα

Ιδανικό για κάποιον με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα που δεν μπορεί να δεσμευτεί σε σταθερές ημερομηνίες. Διάλεξε μια μέρα, στείλε μας μήνυμα και έλα να δοκιμάσεις!

120€

Μηνιαία συνδρομή

Η βασική μας μηνιαία συνδρομή 4 μαθημάτων με έκπτωση. Η συνδρομή περιλαμβάνει ένα μάθημα την εβδομάδα, σε συγκεκριμένη μέρα.

320€

Τρίμηνη συνδρομή

Μας αρέσει η αυτοπεποίθησή σου! Γι' αυτό και σου παρέχουμε μισό μήνα δωρεάν!

260€

Private group workshop

Ο χώρος του Pilgrim Maker’s Hub παρέχει την ιδανική λύση για την φιλοξενία των εκδηλώσεών σας. Πρόκειται για μικρό εταιρικό team bonding, για γενέθλια ή ακόμα και για μια συνάντηση φίλων που θέλουν να απολαύσουν την κεραμική διαδικασία. Η ομάδα του Pilgrim θα χαρεί πολύ να σας εξυπηρετήσει και να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για κάθε περίσταση. Μέγιστη χωρητικότητα 6 ατόμων.

* Το 50% του ποσού καταχωρείται ως εγγύηση
προκειμένου να γίνει κράτηση, χωρίς την κατάθεση της προκαταβολής καθώς και τη λήψη του μηνύματος επιβεβαίωσης κράτησης από εμάς η κράτηση δεν έχει ολοκληρωθεί και τα χρήματα επιστρέφονται ή επιλέγουμε άλλη ημερομηνία μαθήματος.

Contact us

for
bookings on IG or via email!

Πολιτική Ακυρώσεων
Τα δίδακτρα των μαθημάτων δεν επιστρέφονται αν η ακύρωση γίνει μετά την έναρξη του μαθήματος. Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το μάθημα πριν κλείσετε τη θέση σας.

Εάν δεν είστε πλέον σε θέση να παρακολουθήσετε το μάθημά σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον 5 ώρες νωρίτερα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε δρομολογώντας την αντικατάσταση του μαθήματος εάν αυτό είναι δυνατόν.

Αργαλειός

Ελάτε να σχεδιάσουμε και να υφάνουμε παρέα τα δικά μας ταπισερί!

Σε ατομικά τελάρα θα φτιάξουμε ένα ξεχωριστό υφαντό χρησιμοποιώντας πρώτης ποιότητας φυσικά νήματα. Το μάθημα απευθύνεται σε όλους, αρχάριους και προχωρημένους, καθώς ο στόχος του είναι η χαλάρωση και η έκφραση δημιουργικότητας! Μαζί θα μάθουμε: Πώς φτιάχνουμε έναν απλό DIY αργαλειό από μοριοσανίδες, πώς ρυθμίζουμε το νήμα του στημονιού στον αργαλειό, πώς κάνουμε υφαντικές βελονιές, συμπεριλαμβανομένης της απλής ύφανσης και θα έρθουμε σε μία πρώτη επαφή με τις φυσικές βαφές!

Σύντομα παρέα!

Πλεκτές δημιουργίες

Δημιούργησε τα δικά σου αντικείμενα με βελονάκι παρέα με έμπειρους δημιουργούς! Ενα μάθημα για όλα τα επίπεδα.

Σύντομα παρέα!